Følg oss på sosiale medier @BergenHuseierforening

Boligkafé fredag 7. desember

Bergen Huseierforening inviterer alle medlemmer, samarbeidspartnere og tilfeldig forbispaserende til kaffe og vafler i våre lokaler fredag fra 13-15. Ta med en venn eller nabo og møt andre boliginteresserte i hyggelige omgivelser.

Den første fredagen i måneden ønsker vi velkommen til gratis kaffe og vafler. Her er det mulig å møte ansatte, medlemmer og samarbeidspartnere i en uformell setting. Det er åpent for diskurs og småprat. Aktuelle temaer kan være byutvikling, renovasjonsavgift eller det nye medlemsbladet. Stedet er Øvregaten 21.

Vel møtt!