Følg oss på sosiale medier @BergenHuseierforening

Medlemsmøte om arv og testamenter

Bergen Huseierforening inviterer i samarbeid med Stiegler WKS Advokatfirma AS til medlemsmøter om arv og testamenter!

Møtene holdes  tirsdag 5. november kl 18-20 og onsdag 13. november kl 18-20 . Man må være medlem for å melde seg på og det er bare mulig å delta på et av møtene.

Foredraget holdes av advokat/partner Thorvald Ornell Myhre

Tema for foredraget vil være:
1. Testamenter
2. Fremtidsfullmakter
3. Avkorting i arv
4. Ny arvelov

Det blir innlagt pause, og det blir mulighet til å stille spørsmål etter foredraget - som antas å være ferdig ca kl 19:30

Vi regner med stor interesse for foredraget, og det er derfor  nødvendig med forhåndspåmelding . Påmelding kan gjøres ved å sende e-post, og vi sender ut bekreftelse til de som får plass.

Merk: Medlemsmøtet holdes i lokalene til Stiegler WKS Advokatfirma AS i Fortunen 1 (rett ved Strandkaien - i samme bygg som Wallendahl.

Velkommen!

Hilsen Bergen Huseierforening