Medlemsmøte om samboeravtaler
onsdag 14. november kl 18

I samarbeid med advokatfirmaet Stiegler WKS har vi gleden av å invitere medlemmene våre til:

MEDLEMSMØTE OM SAMBOERAVTALER  onsdag 14. november kl 18

Foredraget holdes av advokat Georg Ibsen Lexander, det varer cirka en time og det blir anledning til å stille spørsmål etter foredraget.

Møtet retter seg mot samboere og foredraget til ta for seg tema som:

• Når er det behov for samboerkontrakt?
  • Er det viktig at begge i et samboerforhold har tinglyst eierskap til felles bolig?
  • Samboere med barn, både felles og egne
  • Forskjellen mellom samboerskap og ekteskap. Bør vi gifte oss?
  • Arv mellom samboere

Møtet passer for alle som lurer på noe om samboeravtaler, men det er særlig relevant for voksne samboere som tar med seg formue/ barn inn i samlivet.

Møtet er gratis for medlemmer av Bergen Huseierforening, men av plasshensyn er det nødvendig med påmelding på forhånd.

Det er plass til 30 personer.

Påmelding skjer ved å sende e-post til info@huseierforening.no eller ringe kontoret på 55 31 69 16. Her gjelder førstemann til møllen og vi sender ut bekreftelse på om du får plass.

Møtet holdes i de nye lokalene til Stiegler WKS Advokatfirma AS i Fortunen 1 (samme bygg som Wallendahl og vis a vis Kløverhuset).

Velkommen!

Bergen Huseierforening i samarbeid med Stiegler WKS Advokatfirma AS